Πέμπτη 11 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκλογές στο Σύλλογο ΑΕΝ Ασπροπύργου

Πραγματοποιήθηκαν χτες οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Σύλλογο Σπουδαστών της ΑΕΝ Ασπροπύργου. Οι σπουδαστές ανέδειξαν για τέταρτη συνεχή χρονιά πρώτη και αυτοδύναμη την «Αγωνιστική Ενότητα», το ψηφοδέλτιο που συγκροτούν τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ στην ΑΕΝ μαζί με άλλους αγωνιστές σπουδαστές.

Στις εκλογές ψήφισαν 253 σπουδαστές και βρέθηκαν 215 έγκυρα ψηφοδέλτια. Η «Αγωνιστική Ενότητα» πήρε 151 ψήφους και ποσοστό 70,2% (από 48,9% το 2018, με άνοδο 21,3%) και κατέλαβε 6 έδρες στο ΔΣ (από 4 το 2018). Η παράταξη «Φοιτητική Πορεία», που δεν είχε συμμετάσχει στις περσινές εκλογές, πήρε 22 ψήφους, ποσοστό 10,2% και κατέλαβε 1 έδρα στο ΔΣ. Η παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», η οποία το 2018 είχε καταλάβει 3 έδρες στο ΔΣ, δεν κατέθεσε ψηφοδέλτιο. Υπήρξαν 42 λευκά ψηφοδέλτια (19,5%).

Το αποτέλεσμα συνιστά αναγνώριση και επιβράβευση της αγωνιστικής δράσης που ανέπτυξε ο Σύλλογος όλο το προηγούμενο διάστημα για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα των σπουδαστών, στην οποία σταθερά πρωτοστάτησαν οι εκλεγμένοι με την «Αγωνιστική Ενότητα». Κόντρα στους εφοπλιστές, στην κυβέρνηση και τις προσπάθειές τους, που αξιοποιούν και τη διοίκηση της σχολής, στη μεγαλύτερη ΑΕΝ πανελλαδικά οι σπουδαστές εμπιστεύτηκαν για άλλη μια χρονιά το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ