Τρίτη 9 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 11 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Αγία Ολγα» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., στα Φάρσαλα, στη λαϊκή αγορά θα περιοδεύσουν ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και ο Αποστόλης Αναγνώστου, υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στο καφέ «Λίμπερο», στην Πάτρα, θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Δημήτρης Σπαρτινός. Θα χαιρετίσει η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αλεξάνδρα Αλάφη.

Την Πέμπτη 11 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ ΕΒΕ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η πολιτική της ΕΕ για τους αυτοαπασχολούμενους και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις», στην ισόγεια αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ για τους ΕΒΕ. Θα χαιρετίσουν ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, Πέτρος Κρίκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ