Σάββατο 23 Μάρτη 2019 - Κυριακή 24 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Αττική

Την Κυριακή 24 Μάρτη, ο Νίκος Ζαπάντης θα περιοδεύσει στη Χασιά.

Την Τετάρτη 27 Μάρτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το Ναυπηγείο Ελευσίνας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο Δραπετσώνας (3ος όροφος), οι ΚΟ Κερατσινίου - Δραπετσώνας καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι εξελίξεις σε σχέση με το masterplan της COSCO και την ανάπλαση στο χώρο των Λιπασμάτων. Οι επιπτώσεις στους εργαζόμενους και τους κατοίκους της περιοχής. Η διεκδίκηση του χώρου για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του λαού». Θα μιλήσουν ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος), ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., ο Ανδρέας Καραβίδας, υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου, θα μιλήσει σε συγκέντρωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου, στην αίθουσα του δημαρχείου Ζωγράφου.

Την Πέμπτη 28 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της Β' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά (Δραγάτση 1Α), η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στο χώρο της Πρόνοιας και της Ειδικής Αγωγής και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. Θα χαιρετίσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά.

Σε άλλες περιοχές

Το Σάββατο 23 Μάρτη:

-- Στις 6 μ.μ., η ΤΟ Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα, με το ΚΚΕ κάνε τη διαφορά. Οι ανάγκες μας δεν χωράνε στην πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων. Παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει», στο Πολύκεντρο Νεολαίας, με ομιλήτρια την Ρένα Σκυβαλάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης.

-- Στις 7 μ.μ., στη Νέα Μηχανιώνα (αίθουσα της Καψαλάκειου Πολιτιστικής Στέγης), θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Μώραλη, υποψήφια δήμαρχος Θερμαϊκού.

Την Κυριακή 24 Μάρτη:

-- Στις 11 π.μ, ο Τάσος Τσιαπλές θα μιλήσει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλίδα» της Αγιάς, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς, Γιάννη Κασίδα.

-- Στην Παραμυθιά, σε λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στο Κέντρο «Στάδιο Παλλάς» (Καρυώτι), θα απευθύνουν χαιρετισμό ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου Γιώργος Πρέντζας και ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Ηλίας Κουτσής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ