Σάββατο 23 Μάρτη 2019 - Κυριακή 24 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στον «Ριζοσπάστη» του Σαββατοκύριακου 30-31 Μάρτη το Κάλεσμα της ΚΕ για τις Ευρωεκλογές

Προετοιμάζουμε μια ακόμα μεγάλη εξόρμηση, σε συνέχεια του πετυχημένου ανοίγματος με το Κάλεσμα για τις τοπικές - περιφερειακές εκλογές

Υψηλούς στόχους βάζουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» στις 30-31 Μάρτη, που θα κυκλοφορήσει με το Κάλεσμα της ΚΕ του Κόμματος για τις Ευρωεκλογές του Μάη.

Με αυξημένα πλάνα και προετοιμάζοντας καλά τη μεγάλη αυτή πανεξόρμηση, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος επιδιώκουν να είναι η διακίνηση ακόμα μεγαλύτερη από αυτή με το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές, στις 2-3 Μάρτη. Σημειώνεται ότι (βλ. Πίνακα) σε αυτή την εξόρμηση διακινήθηκαν συνολικά 41.033 φύλλα σε όλη την Ελλάδα (20.192 στην Αττική και 20.841 στην υπόλοιπη χώρα).

Μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία της πολλαπλής εκλογικής μάχης, η αύξηση της κυκλοφορίας της εφημερίδας μας αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες, για να φτάσουμε σε περισσότερους εργαζόμενους, για να είναι ακόμα πιο πειστική η επιχειρηματολογία μας, με βάση τις εξελίξεις.

Ολοι στη μάχη, λοιπόν, για να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για μια ακόμα επιτυχημένη εξόρμηση!



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ