Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΟΕΜΒΡΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ
Στο 31,33% η κάλυψη του πλάνου

Με το πανελλαδικό πλάνο να καλύπτεται κατά 31,33% μετά το δεύτερο «κλείσιμο» των Κομματικών Οργανώσεων συνεχίζεται η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για το Νοέμβρη και το Δεκέμβρη.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ κλιμακώνουν το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με το κουπόνι στο χέρι σε χώρους δουλειάς και νεολαίας. Το κάλεσμα για «ενίσχυση του ΚΚΕ παντού» φτάνει σε χιλιάδες εργατοϋπάλληλους και στα παιδιά τους, σε μια περίοδο που οι κομμουνιστές είναι στην πρώτη γραμμή για την οργάνωση της λαϊκής πάλης, προετοιμάζοντας μαχητικά την απεργιακή μάχη, κόντρα σε κυβέρνηση και εργοδοσία, ενώ κορυφώνεται και η πλούσια δραστηριότητα για τα 100χρονα του Κόμματος.

Μετά το «κλείσιμο» της Δευτέρας 5 Νοέμβρη, στην πρώτη θέση παραμένει η ΚΟ Εξωτερικού με 44,43%, ενώ στη δεύτερη θέση πέρασε η ΚΟ Πελοποννήσου με 35,91%. Η πρώτη τριάδα συμπληρώνεται με την ΚΟ Θεσσαλίας, που έφτασε στο 34,18%, και ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ: Δυτικής Ελλάδας με 32,68%, Κεντρικής Μακεδονίας με 32,54%, Αιγαίου με 32,44%, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 32,36%, Αττικής με 31,80%, Ηπείρου με 27,58%, Κρήτης με 26,58%, Δυτικής Μακεδονίας με 26,38% και Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας με 24,33%. Η ΚΝΕ καλύπτει το πλάνο της κατά 27,73% και η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» κατά 30%.

Η ΤΕ Σερρών καλεί σε άμιλλα την ΤΟ Ημαθίας

Στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, σε εξέλιξη είναι και η άμιλλα ανάμεσα στις Κομματικές Οργανώσεις, μια ακόμα μορφή που ενισχύει τη μαχητικότητα για την υπερκάλυψη των υψηλών μας στόχων.

Η ΤΕ Σερρών καλεί σε άμιλλα την ΤΟ Ημαθίας, με κριτήρια τους δείκτες που έχει ορίσει η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.

Στην πρόσκλησή της σημειώνει: «Η άμιλλα αποτελεί κομμουνιστική σχέση και κινητήρια δύναμη για τη γενική επιδίωξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερων επιτευγμάτων, μακρά παράδοση του κομμουνιστικού κινήματος, χαρακτηριστικό της αυριανής νέας σοσιαλιστικής κοινωνίας που θα χτίσουμε.

Η επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης συνδέεται και με τη γενικότερη ισχυροποίηση του Κόμματος, την ικανότητά του να τα βγάζει πέρα σε όλες τις συνθήκες, να είναι "παντός καιρού". Με επαναστατική αισιοδοξία, με πείσμα, με συλλογική και ατομική πρωτοβουλία, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε για άλλη μια χρονιά. Η ΤΕ Σερρών παροτρύνει όλες τις δυνάμεις της ΤΟ, τις ΚΟΒ, τους συντρόφους, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος, να εντείνουμε την προσπάθεια ώστε να υπερκαλυφθεί το πλάνο».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ