Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων

Σήμερα, Τετάρτη, στις 9 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφθεί τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 9 Νοέμβρη:

-- Η ΚΟΒ Κροκεών Λακωνίας του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση, στις 7 μ.μ., στο καφενείο της Χριστοφιλάκη, στο Δαφνί, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θανάσης Κολιζέρας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., οι Οργανώσεις Γαλατσίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε συνεστίαση - γλέντι στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου «Παλαί».

-- Η ΚΟ Π. Φαλήρου Αττικής διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγίας Βαρβάρας 24).

-- Η ΚΟΒ Ευόσμου Θεσσαλονίκης καλεί σε συνεστίαση - γλέντι, στις 8.30 μ.μ., στα ΕΠΑΛ Ευόσμου.

Το Σάββατο 10 Νοέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Νοτιοδυτικών Συνοικιών Αττικής διοργανώνει συναυλία με το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη», στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» στην Αγ. Βαρβάρα (Θεμιστοκλέους & Κρήτης 71). Στο χώρο θα υπάρχουν έκθεση φωτογραφίας και αρχειακού υλικού καθώς και έκθεση βιβλίου.

-- Η ΤΟ Κατασκευών Αττικής καλεί σε λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος).

-- Η ΚΟ Tαύρου Αττικής καλεί σε λαϊκό γλέντι στις 9 μ.μ. στα παλιά δημοτικά σφαγεία, «Αίθουσα 7» (Πειραιώς και Επταλόφου).

-- Η ΚΟΒ Μενεμένης Θεσσαλονίκης καλεί σε συνεστίαση - γλέντι, στις 9 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Μενεμένης.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org