Τρίτη 30 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυκλοφοριακά προβλήματα σε Κακιά Σκάλα και Αττική Οδό

Κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω έργων, αντιμετωπίζουν οι οδηγοί από χτες στην Κακιά Σκάλα, ενώ τα ίδια πρόκειται να αντιμετωπίσουν από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή και στην Αττική Οδό. Συγκεκριμένα:

  • Από χτες και μέχρι την Τετάρτη από τις 8 το βράδυ ως τις 6 το πρωί θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Κόρινθο στο ύψος της Κακιάς Σκάλας. Τα οχήματα θα εκτρέπονται στο 42ο χιλιόμετρο στον κόμβο των Μεγάρων και θα κατευθύνονται μέσω της Παλιάς Εθνικής Οδού, ενώ θα επανέρχονται στη Νέα Εθνική Οδό στο 57ο χιλιόμετρο, στον Κόμβο της Κινέτας. Σημειώνεται επίσης ότι οι διακοπές της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα θα είναι ολιγόλεπτες και γι' αυτό δε θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας.
  • Στο μεταξύ από τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και μέχρι τις 6 το πρωί το ρεύμα προς Αθήνα της Αττικής Οδού και από τον κόμβο Νο 20 μέχρι την οδό Γέρακα θα είναι κλειστό στην κυκλοφορία. Ετσι η κίνηση από το Αεροδρόμιο Σπάτων προς Αθήνα στο τμήμα αυτό θα γίνεται μέσω της οδού Λαυρίου. Εξάλλου την Παρασκευή από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί θα παραμείνει κλειστό το ρεύμα προς το αεροδρόμιο και οι οδηγοί θα κινούνται από παράκαμψη, ενώ όπως ανακοίνωσε η «Αττική Οδός ΑΕ» δε θα καταβάλλουν διόδια κατά την είσοδό τους στους σταθμούς Γέρακα και Παλλήνης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ