Τρίτη 30 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Στα δικαστήρια η διαμάχη των ομάδων της πλειοψηφίας

Συνεχίζεται η διαμάχη στους κόλπους της πλειοψηφίας του Δήμου Αθηναίων - μεταξύ των συμβούλων που παραμένουν στο πλευρό του δημάρχου Δ. Αβραμόπουλου και αυτών που έχουν ταχθεί με τη ΝΔ. Την ίδια στιγμή τα προβλήματα των δημοτών μπαίνουν - απ' ό,τι φαίνεται - σε δεύτερη μοίρα.

Χτες, ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Αγγ. Μοσχονάς κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, με τις κατηγορίες της απιστίας, της πλαστογραφίας και της παράβασης καθήκοντος που προκύπτουν από τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στη διενέργεια διαγωνισμού για τον ηλεκτροφωτισμό οδών, ύψους 582 εκατ. δραχμών. Ο Αγγ. Μοσχονάς κατέθεσε στον εισαγγελέα έγγραφα με τις αποφάσεις της Δημαρχιακής Επιτροπής για το θέμα, την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 946/2000, πρακτικά συνεδρίασης του Συμβουλίου κ.ά. Πρότεινε δε, ως μάρτυρες δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν με το συνδυασμό του Δ. Αβραμόπουλου.

Από την πλευρά του ο Δ. Αβραμόπουλος, σε δήλωσή του, είπε πως το περιστατικό αυτό είναι άνευ σημασίας και ότι ο Δήμος Αθηναίων από το 1997 ελέγχεται από το Ελεγκτικό Συνέδριο και έκανε λόγο για «σκοπιμότητες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ