Τρίτη 5 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αλληλοσυμπληρώθηκαν...

Γρηγοριάδης Κώστας

Ο ένας έλυνε και ο άλλος έδενε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ την περασμένη Παρασκευή με καλεσμένους τον Κ. Μητσοτάκη και τον Δ. Παπαδημούλη. Είσαστε κατά των επενδύσεων, υποστήριξε ο πρώτος. Για να πάρει την απάντηση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κατά των επενδύσεων, αλλά επιδιώκει να γίνουν επενδύσεις χωρίς να παρεισφρέουν τα λαμόγια, οι μεσάζοντες και οι μιζαδόροι. Θέλουν δηλαδή επενδύσεις, αλλά σε ένα περιβάλλον «υγιούς» καπιταλισμού. Γιατί αρνείστε την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, ρωτάει ο Μητσοτάκης. Εμείς επιδιώκουμε την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, μέσα από επιχειρηματικά σχήματα του Δημοσίου, ή και με συμπράξεις του Δημοσίου με ιδιωτικούς φορείς, απαντάει ο Παπαδημούλης.

Ευχάριστα έκπληκτος με τις απόψεις αυτές δηλώνει ο Μητσοτάκης, υπό την επευφημία των παρουσιαστών της εκπομπής. Για να τους κατακεραυνώσει ο Παπαδημούλης, ο οποίος δήλωσε με έμφαση ότι οι απόψεις αυτές περιέχονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες γνωρίζει πολύ καλά, επειδή ήταν εκ των συντακτών του προγράμματος!

Μετά από αυτά, όποιος τολμήσει και ξαναμιλήσει για διαχειριστικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, ή για πυλώνα του νέου αστικού διπολισμού, θα του βάλουμε πιπέρι στο στόμα...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ