Πέμπτη 27 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Συγκέντρωση ενάντια στις διώξεις συνδικαλιστών

Την Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., μπροστά από το Εργατικό Κέντρο

Σε συγκέντρωση υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και αλληλεγγύης στους συνδικαλιστές του ταξικού κινήματος Τάκη Στρούζα και Γιάννη Κορφιάτη που καταδικάστηκαν πρόσφατα σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή επειδή υπερασπίστηκαν δύο απολυμένες καμαριέρες από την εργοδοσία του ξενοδοχείου «Mediterranean» στο Λαγανά, καλεί η Γραμματεία Ζακύνθου του ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 2 Φλεβάρη, στις 7.30 το βράδυ, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου.

Σε ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Ζακύνθου του ΠΑΜΕ σημειώνει σχετικά: «Με προκλητικό τρόπο αποκαλύπτεται ο ρόλος του αστικού κράτους με τους μηχανισμούς του, αφού φτάνουν στο σημείο να διώκουν, να καταδικάζουν αυτούς που αγωνίζονται για τα αυτονόητα δικαιώματά μας, ενώ, από την άλλη, να συγκαλύπτουν Βατοπέδια, Χριστοφοράκους, Τσουκάτους κ.λπ.

Τρέμουν στην ιδέα ότι όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι και άλλοι άνθρωποι του μόχθου συστρατεύονται στις γραμμές του ΠΑΜΕ, που αμφισβητεί την κυριαρχία της πλουτοκρατίας και αποκαλύπτει την αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων που τους υπηρετούν, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι θα μας σταματήσουν με μηνύσεις, φυλακίσεις και τρομοκρατία. Τέτοια φαινόμενα μας δυναμώνουν, μας ατσαλώνουν. Το επόμενο διάστημα θα μας βρουν ακόμα πιο αποφασιστικά, ακόμα πιο μαχητικά απέναντί τους».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ