Τρίτη 12 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΝΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Προβοκάτσια του «Βήματος» για το Δήμο Στυλίδας

Με αφορμή δημοσίευμα στο «Βήμα της Κυριακής», όπου εμφανίζει το ΚΚΕ να στηρίζει τον Απ. Γκλέτσο για δήμαρχο Στυλίδας, η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ τονίζει σε ανακοίνωσή της τα εξής:

«Από τον Αύγουστο, με ανακοινώσεις και δελτία Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ, τοπικά και περιφερειακά, έχουμε κάνει γνωστό ότι το ΚΚΕ στο Δήμο Στυλίδας υποστηρίζει το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης", με επικεφαλής τον Χρήστο Οικονόμου.

Ο σ. Χρ. Οικονόμου είναι γνωστό στέλεχος του ΚΚΕ, υπήρξε πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ την περίοδο της μεγάλης απεργίας του 1977, για πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, δύο φορές υποψήφιος νομάρχης με το ψηφοδέλτιο της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας".

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι οι προσπάθειες όχι μόνο του "Βήματος", αλλά και άλλων κεντρικών ΜΜΕ να εμφανίζουν ως υποψήφιο του ΚΚΕ τον Απ. Γκλέτσο είναι προβοκατόρικη, που σαν στόχο έχει τη δημιουργία συγχύσεων στο λαό της περιοχής αλλά και γενικότερα.

Ο λαός της Ανατολικής Φθιώτιδας γνωρίζει πρόσωπα και γεγονότα και φυσικά θα δώσει την απάντησή του με ψήφο στη "Λαϊκή Συσπείρωση Στυλίδας" και στον καταξιωμένο αγωνιστή υποψήφιο δήμαρχο Χρ. Οικονόμου. Απαιτούμε από το "Βήμα" την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ