Τετάρτη 20 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΚΚΕ για να χαμογελάνε οι εργαζόμενοι

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πέραμα μίλησε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

Η εργατούπολη του Περάματος, οι κάτοικοι αυτής της πόλης που βιώνουν με το χειρότερο τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική της ανεργίας, της φτώχειας, της λιτότητας, της ραγδαίας υποβάθμισης του περιβάλλοντος έχουν χρέος με την ψήφο τους να καταδικάσουν τα κόμματα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που με την πολιτική τους τους φόρτωσαν με τόσα δεινά, έχουν χρέος να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ. Το μήνυμα αυτό μετέφερε χτες το απόγευμα ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Περάματος στην κεντρική πλατεία Ηρώων της πόλης.

Ταυτόχρονα, ο Γ. Μανουσογιαννάκης έδωσε το σύνθημα σε όλα τα μέλη του Κόμματος, τους φίλους, τους οπαδούς να μεταφέρουν τη φωνή του ΚΚΕ σε κάθε σπίτι, σε κάθε χώρο δουλιάς, σε κάθε νεολαιίστικο στέκι, για να ενημερωθούν όλοι για τις θέσεις και διεκδικήσεις του Κόμματος, για να γίνει κατανοητή η ανάγκη «γιατί τώρα ΚΚΕ», για να «χαμογελάνε την επομένη των εκλογών - όπως είπε - οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα και να είναι τρομοκρατημένοι τα κόμματα του δικομματισμού και το μεγάλο κεφάλαιο που εκπροσωπούν».

Ο ομιλητής με συγκεκριμένα στοιχεία έκανε κατανοητό στον καθένα ότι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ συμπλέουν και στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, ότι ΣΥΝ και ΛΑ.Ο.Σ. το μόνο ρόλο που έχουν είναι αυτός του αναχώματος, είναι αυτός για τον εγκλωβισμό των εργαζομένων σε αυτό το σύστημα και τόνισε ότι το μόνο κόμμα που αποτελεί δύναμη - εγγύηση για την οργάνωση των αγώνων, για την υπεράσπιση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων είναι το ΚΚΕ. «Το αποδεικνύει, υπογράμμισε, η 90χρονη πορεία του». «Ισχυρό ΚΚΕ, τόνισε, την ημέρα των εκλογών σημαίνει ενίσχυση του μαζικού λαϊκού κινήματος, σημαίνει νέες δυνατότητες για την ανατροπή αυτής της πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ