Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 - Κυριακή 12 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις σε μικρές και μεγάλες πόλεις

Συνεχίζονται πολύμορφα οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ σε όλη τη χώρα. Το πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

-- Νάξος, το Σάββατο 11 Αυγούστου, στις 7.30 μ.μ. στο πάρκο Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Ορέστης Σιώπης, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου του ΚΣ της ΚΝΕ. Επίσης, θα προβληθεί βίντεο του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ αφιερωμένο στα 50 χρόνια από την ίδρυση της Οργάνωσης και θα ακολουθήσουν παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι - με τους Γιάννη Φραντζέσκο (λαούτο/τραγούδι) και Πέτρο Φραντζέσκο (βιολί) - και λαϊκό γλέντι από νεανικό συγκρότημα.

-- Λέσβος, το Σάββατο 11 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. στο Πολύκεντρο Μανταμάδου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από την Αναστασία Βελλή, γραμματέα του ΤΣ Λέσβου της ΚΝΕ, μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα για τα 50 χρόνια της ΚΝΕ, εκθέσεις για το προσφυγικό και τον πόλεμο.

-- Λιτόχωρο, το Σάββατο 11 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. στο θεατράκι στο πάρκο. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και θα παρουσιαστούν αφιέρωμα στα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ και βίντεο. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Σίσσυ Πολυδώρου, Κωστή Μπαλανίκα, Γιάννη Μπουντόλα και Βαγγέλη Καρακίτσιο.

-- Λήμνος, στο λιμάνι της Μύρινας, την Κυριακή 12 Αυγούστου. Θα μιλήσει ο Βασίλης Αμπελογιάννης, μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο, που επιμελήθηκε η ΟΒ Λήμνου της ΚΝΕ, και συναυλία από νεανικό συγκρότημα.

-- Χανιά, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, ιστορικός περίπατος «Ακολουθώντας τα βήματα του ΔΣΕ στα Χανιά», με σημείο εκκίνησης στο Μαδαρό Κεραμειών και προβολή ταινίας στους Αρμένους Αποκορώνου.

-- Θάσος, στην πλατεία Καλλιράχης, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει η Μαρία Χριστοδουλέα, μέλος του Γραφείου Περιοχής του ΣΠ της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ, θα παρουσιαστεί μικρό χρονικό με θέμα «Η ζωή και η δράση του ΚΚΕ στη Θάσο» και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org