Τρίτη 10 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αγωνιστικές πρωτοβουλίες για την Υγεία

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες συντονισμού και αγωνιστικής δράσης από σωματεία υγειονομικών, εργατικά συνδικάτα και μαζικούς φορείς σε μια σειρά περιοχές της χώρας, για τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο της Υγείας.

Για τη συνέχεια έχουν προγραμματιστεί τα εξής:

-- Σήμερα Τρίτη, τα Σωματεία Εργαζομένων των Νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ, «Βενιζέλειο», Αγ. Νικολάου, Χανίων, Ρεθύμνου, του Ψυχιατρείου Χανίων και της 7ης ΥΠΕ συνδιοργανώνουν συγκέντρωση - συναυλία, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

-- Κάλεσμα στα ΔΣ των σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της Λευκάδας να συμμετάσχουν μαζικά στη σύσκεψη που διοργανώνει αύριο Τετάρτη, απευθύνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7 μ.μ., στην τραπεζαρία του νοσοκομείου.

-- Σε κοινή σύσκεψη σωματείων και φορέων της Αργολίδας αποφασίστηκαν δύο παραστάσεις διαμαρτυρίας: Αύριο Τετάρτη, στις 10 π.μ., στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Την Παρασκευή 13/7, στις 10 π.μ., στο Νοσοκομείο Αργους.

-- Στο πλαίσιο όσων αποφασίστηκαν στη σύσκεψη συμβασιούχων της Θεσσαλονίκης (επικουρικών γιατρών, επικουρικού λοιπού προσωπικού, ΟΑΕΔ, ΚΕΕΛΠΝΟ), την Πέμπτη 12/7 θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση στην 4η ΥΠΕ, στη 1 μ.μ., για τους 20 επικουρικούς που μένουν εκτός παράτασης για 2ο έτος χωρίς δική τους υπαιτιότητα.

-- Εργατικά σωματεία, σωματεία υγειονομικών και μαζικοί φορείς της περιοχής προγραμματίζουν πανηπειρωτική μέρα δράσης την Τρίτη 17/7, για τα δικαιώματα των εργαζομένων και τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών σε Υγεία - Πρόνοια.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org