Τετάρτη 11 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Αγωνιστικές πρωτοβουλίες για την Υγεία

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες συντονισμού και αγωνιστικής δράσης από σωματεία υγειονομικών, εργατικά συνδικάτα και μαζικούς φορείς σε μια σειρά από περιοχές της χώρας, για τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο της Υγείας.

-- Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου και η Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου έχουν προκηρύξει για σήμερα στάση εργασίας (9 π.μ. - 1 μ.μ.) και συγκέντρωση στην είσοδο του νοσοκομείου, ενάντια στα προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης.

-- Κάλεσμα στα ΔΣ των σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της Λευκάδας να συμμετάσχουν μαζικά στη σύσκεψη που διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, απευθύνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7 μ.μ., στην τραπεζαρία του νοσοκομείου.

-- Σωματεία και φορείς της Αργολίδας πραγματοποιούν παραστάσεις διαμαρτυρίας σήμερα Τετάρτη, στις 10 π.μ., στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και την Παρασκευή 13/7, στις 10 π.μ., στο Νοσοκομείο Αργους.

-- Στο πλαίσιο όσων αποφασίστηκαν στη σύσκεψη συμβασιούχων της Θεσσαλονίκης (επικουρικών γιατρών, επικουρικού λοιπού προσωπικού, ΟΑΕΔ, ΚΕΕΛΠΝΟ), αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση στην 4η ΥΠΕ, στη 1 μ.μ., για τους 20 επικουρικούς που μένουν εκτός παράτασης για 2ο έτος χωρίς δική τους υπαιτιότητα.

-- Εργατικά σωματεία, σωματεία υγειονομικών και μαζικοί φορείς της περιοχής προγραμματίζουν πανηπειρωτική μέρα δράσης την Τρίτη 17/7, για τα δικαιώματα των εργαζομένων και τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών σε Υγεία - Πρόνοια.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org