Πέμπτη 7 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ να σταθούν στο πλευρό των λιμενεργατών

Την αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της «Cosco» στο λιμάνι του Πειραιά εκφράζουν συνδικαλιστές εκλεγμένοι στα Διοικητικά Συμβούλια Ενώσεων Εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν τη στάση ορισμένων ΜΜΕ και ιδιαίτερα του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ», που «έχοντας επιλέξει τη γνωστή τακτική της συκοφαντίας και της προβοκάτσιας ενάντια στους αγώνες των λιμενεργατών, της εργατικής τάξης γενικά, "έστησε καρτέρι" στο λιμάνι, περιμένοντας "επεισόδια", ώστε να έχει την ευκαιρία να χύσει για άλλη μια φορά το δηλητήριό του ενάντια στους εργαζόμενους και στους αγώνες τους».

Οι εργαζόμενοι που συνυπογράφουν την ανακοίνωση καλούν τους συναδέλφους τους «να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, υπερασπιζόμενοι και με την εργασία τους το δίκιο των εργαζομένων στο λιμάνι».

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν οι συνδικαλιστές: Γιώργος Μηλιώνης, δημοσιογράφος, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Στράτος Κουτσοβίλης, διοικητικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ της ΕΠΗΕΑ. Φάνης Καψάλης, διοικητικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ της ΕΠΗΕΑ. Κώστας Πολύζος, τεχνικός τηλεόρασης, μέλος του ΔΣ της ΕΤΙΤΑ. Κατερίνα Καδδά, τεχνικός τηλεόρασης, μέλος του ΔΣ της ΕΤΙΤΑ. Πάνος Ζάχαρης, σκιτσογράφος, μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ. Γιώργος Κώτης, διοικητικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ. Γιώργος Βώβος, τεχνικός τηλεόρασης, μέλος του ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ. Κική Βαλσαμάκη, διοικητική υπάλληλος, μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΠΤΥΜ. Γιώργος Διαμαντόπουλος, διοικητικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΠΤΥΜ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org