Σάββατο 12 Μάη 2018 - Κυριακή 13 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Καθαρή» διέξοδος για το λαό σημαίνει δυνατό εργατικό κίνημα, κοινωνική συμμαχία, συμπόρευση με το ΚΚΕ

Τίποτε δεν πρόκειται να χαριστεί στο λαό, ακόμη και στις συνθήκες της επισφαλούς καπιταλιστικής ανάκαμψης όπου βρισκόμαστε. Γι' αυτό χρειάζεται να δυναμώσει η πάλη για αυξήσεις σε μισθούς, Συλλογικές Συμβάσεις, κατάργηση των αντιλαϊκών φόρων, για να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις λαϊκής περιουσίας.

Να δυναμώσει ο αντικαπιταλιστικός - αντιμονοπωλιακός προσανατολισμός του αγώνα. Μόνο έτσι μπορούν να μπουν εμπόδια, να υπάρχουν ακόμη και προσωρινές, επιμέρους νίκες και κατακτήσεις.

Να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην απειλή του ιμπεριαλιστικού πολέμου, στους σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και την ελληνική εμπλοκή.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ βρίσκονται στην ίδια αντιλαϊκή όχθη. Μαζί με το Κίνημα Αλλαγής συμφωνούν στα στρατηγικά ζητήματα και τσακώνονται για την κυβερνητική καρέκλα, εφευρίσκουν κάλπικες διαχωριστικές γραμμές για να εγκλωβίσουν το λαό.

Να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού, στα σωματεία, στους συλλόγους και στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, στις βουλευτικές, στις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές.

Γιατί το σύγχρονο, το νέο δεν είναι ο καπιταλισμός, είναι ο νέος κόσμος, ο σοσιαλισμός.


ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org