Πέμπτη 26 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καθημερινές συγκεντρώσεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδας

Καθημερινές είναι οι συγκεντρώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή και την ελληνική εμπλοκή. Οι Οργανώσεις του Κόμματος καλούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία να δυναμώσουν τη δράση τους, προσπερνώντας τις παγίδες που στήνει το κεφάλαιο, τα παραμύθια της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Τους καλούν να συζητήσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ανάγκη της κλιμάκωσης της πάλης ενάντια στη στρατηγική του κεφαλαίου και των πολιτικών που το υπηρετούν.

Στην Αττική

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Τελωνείο Οινοφύτων, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1.30 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καλούν σε συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο 4 (νέα κτίρια ΗΜΜΥ), με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Στη 1.30 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο καλούν σε συγκέντρωση στο κτίριο ΔΕΣΚΟΙ (Χ. Τρικούπη 1 & Λαγουμιτζή), με ομιλητή τον Μανώλη Ραπανάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Σχολή ΝΟΠΕ καλούν σε συγκέντρωση στο νέο κτίριο της Νομικής (αίθουσα 11, 5ος όροφος), με ομιλητή τον Λουκά Αναστασόπουλο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 5.30 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην ΑΣΠΑΙΤΕ καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα 203 - 204 της σχολής, με ομιλητή τον Αλέξανδρο Μπουγά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων, με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Πέμπτη, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλούν σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Σερρών καλεί σε συγκέντρωση στο Πετρίτσι, με ομιλητή τον Κώστα Ιντζέ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

Το Σάββατο 28 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Χημικής Βιομηχανίας καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟ Σίνδου, με ομιλητή τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

Την Κυριακή 29 Απρίλη:

-- Η ΚΟΒ Νάουσας καλεί στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας, σε σύσκεψη με εργαζόμενους από εργοστάσια τροφίμων, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Ημαθίας, στις 11 π.μ., καλεί σε συγκέντρωση στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Ρέθυμνο, σε εκδήλωση - συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο δημαρχείο Βόνιτσας, θα μιλήσει η Νικολέτα Ρεπάνη, Γραμματέας της ΚΟΒ Ακτίου - Βόνιτσας.

Το Σάββατο 28 Απρίλη:

-- Στις 8 μ.μ., στο Μεσολόγγι, στην αίθουσα «Τρικούπειου» Πολιτιστικού Κέντρου, θα μιλήσει ο Κώστας Δρόσος, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Αμφιλοχία, στο καφενείο «Κορομηλιά», θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 29 Απρίλη, στις 11 π.μ., στο χωριό Τρύφος Αιτωλοακαρνανίας, καφενείο «Γιάννη Παύλου», θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org