Τετάρτη 25 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καθημερινές συγκεντρώσεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδας

Στο ΤΕΙ Αθήνας
Στο ΤΕΙ Αθήνας
Καθημερινές είναι οι συγκεντρώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε τόπους δουλειάς, συνοικίες, ΑΕΙ - ΤΕΙ, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή.

Σε μαζική συγκέντρωση στη Σύρο μίλησε την περασμένη Κυριακή 22/4 ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, αναδεικνύοντας τους κινδύνους που προκύπτουν από το «ενδιαφέρον» των ΗΠΑ για το νησί και κυρίως για το λιμάνι, με τη δηλωμένη πρόθεση της κυβέρνησης να μετατραπεί σε «μίνι Σούδα». Τόσο στην κεντρική ομιλία όσο και στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε αναφορά και στην τουρκική επιθετικότητα, στη στάση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ιμπεριαλιστικές ενώσεις δεν αποτελούν εγγυητές ασφάλειας, αλλά βαθύτερης εμπλοκής στους επικίνδυνους ανταγωνισμούς.

Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται και στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, όπως χτες στη Φιλοσοφική Σχολή της Αθήνας με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος, και στα ΤΕΙ της Αθήνας, με ομιλήτρια την Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Σήμερα και τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται μεταξύ άλλων:

Στην Αττική

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων, με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Φιλοσοφική Αθήνας
Φιλοσοφική Αθήνας
Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Τελωνείο Οινοφύτων, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1.30 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καλούν σε συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο 4 (νέα κτίρια ΗΜΜΥ), με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Την Παρασκευή 27 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων, με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης θα επισκεφτεί το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Κορδελιού καλεί σε σύσκεψη στο ΘΕΠΑΝ, με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

Αύριο Πέμπτη, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλούν σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Την Παρασκευή 27 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Σερρών καλεί σε συγκέντρωση στο Πετρίτσι, με ομιλητή τον Κώστα Ιντζέ, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

Σε άλλες πόλεις

Σύρος
Σύρος
Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία κλιμακίου στις υπηρεσίες του δήμου Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου Κρήτης, με επικεφαλής τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στην Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο, με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στη Στυλίδα Φθιώτιδας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων κτιρίου ΟΣΚ, θα μιλήσει ο Αντώνης Αλεξός, μέλος του Τομεακού Γραφείου Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο Ρέθυμνο, σε εκδήλωση - συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ