Παρασκευή 20 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ - Στιγμές της ταξικής πάλης στη Θάσο» διοργανώνει η ΤΟ Θάσου, την Κυριακή 22 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στις αποθήκες Μεταλλίων στα Λιμενάρια. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ΤΟ Θάσου θα τιμήσει παλιούς αγωνιστές και θα παραδώσει αρχειακό υλικό στο Αρχείο του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 24 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ (Αριστοτέλους 11-15), οι ΚΟ Ενέργειας Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ - Ανατρέπουμε το παλιό για να φέρουμε τον νέο κόσμο, τον σοσιαλισμό, χωρίς κρίσεις, πολέμους, εκμετάλλευση». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 25 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Ζωής Περιστερίου Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στην «Ανοιξη» (Λάρνακος 10), με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Μπουρναζίου και Αγ. Τριάδας Περιστερίου Αττικής καλούν σε συγκέντρωση στο θεατράκι του δημαρχείου, με ομιλήτρια την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 27 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ανθούπολης Περιστερίου Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο (στάση Αγ. Βασιλείου - πλησίον νεκροταφείου, Αρετής 1), με ομιλητή τον Στέφανο Λουκά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης:

Την Κυριακή 22 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟΒ Τσαριτσάνης διοργανώνει στην πλατεία εκδήλωση με θέμα την προσφορά της περιοχής στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση και στον ηρωικό αγώνα του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικοαφηγηματικό δρώμενο με τίτλο «Τότε ξεδίπλωσε τις σημαίες του ο κομμουνισμός...».

-- Στις 11 π.μ., στα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στην οδό Κολωνού, οι ΚΟ Τροφίμων Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟΒ Τηλεφωνικών Κέντρων Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του κτιρίου ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (Αραπάκη 69 - Καλλιθέα, είσοδος από τη στοά Καραντινού), με ομιλητή τον Λευτέρη Νικολάου, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι Οργανώσεις Ταύρου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε συγκέντρωση στην «Αίθουσα 7» (Πειραιώς & Επταλόφου), με ομιλήτρια την Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., οι Οργανώσεις Αλίμου Αττικής καλούν σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Αλίμου (Λ. Ιωνίας 96), με ομιλήτρια την Μαριλένα Χαχάμη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Νοτίων Προαστίων.

-- Οι Οργανώσεις Αγ. Κηρύκου Ικαρίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν Ιστορικό Περίπατο σε μέρη του Αγίου Κηρύκου. Εκκίνηση στις 12 μ. από τους Ευκάλυπτους - βρύση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ