Σάββατο 14 Απρίλη 2018 - Κυριακή 15 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Συγκέντρωση - πικετοφορία τη Δευτέρα στη Ρόδο

Στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κύπρου

Από παλιότερη κινητοποίηση σωματείων της Ρόδου
Από παλιότερη κινητοποίηση σωματείων της Ρόδου
Συγκέντρωση στην πλατεία Κύπρου της Ρόδου και πικετοφορία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης οργανώνουν σωματεία και φορείς της περιοχής, τη Δευτέρα 16 Απρίλη, στις 6 μ.μ., με αφορμή το «αναπτυξιακό» συνέδριο της κυβέρνησης. Στη συγκέντρωση καλούν τα Σωματεία Ιδιωτικών υπαλλήλων Ρόδου, Οικοδόμων Αρχαγγέλλου, εργαζομένων ΟΤΕ, Εμφιαλωμένων Ποτών Ρόδου, εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Miramare», στα ξενοδοχεία «Amilia-mare» και «Paradise Village» του ομίλου «Aldemar», στο ξενοδοχείο «Sheraton» και Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρόδου. Καλεί επίσης η ΟΓΕ Ρόδου.

Στην κοινή τους ανακοίνωση σημειώνουν ανάμεσα σε άλλα: «Αυτή η κυβέρνηση, που υπηρετεί πιστά τα μονοπώλια, τους τραπεζίτες, που μας κλέβει τη ζωή, έρχεται στη γειτονιά μας να μας υποσχεθεί τις "δοξασμένες μέρες που θα έρθουν". Αυτή την κυβέρνηση έχουμε χρέος να την υποδεχτούμε "θερμά".

Ενα συνέδριο που στόχο έχει να βάλει μπροστά στο φουλ τις μηχανές για να σπρώξει δυναμικά μπροστά την ανάπτυξη με μοναδικό κριτήριο την κερδοφορία μεγαλοεπιχειρηματιών στον τουρισμό, την Ενέργεια, το εμπόριο, τις μεταφορές, τη διαχείριση απορριμμάτων, νερού και δημόσιας περιουσίας.

Ενα συνέδριο που ενώ προωθεί συμφέροντα επιχειρηματικών ομίλων και μονοπωλίων στην περιοχή, παρουσιάζεται με μανδύα "αριστεροπασπαλισμένο" με μπόλικη δήθεν "κοινωνική πολιτική", που μεταφράζεται σε διαχείριση εξαθλίωσης της ζωής μας, αφού ούτε καν διανοούνται ν' αλλάξουν τα εκατοντάδες αντεργατικά μέτρα, παρά μόνο προς το χειρότερο».

Την «αναπτυξιακή» φιέστα για το κεφάλαιο καταγγέλλει με ανακοίνωσή του και το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου.

Να σημειωθεί ότι στο «αναπτυξιακό» συνέδριο, εκτός από τον πρωθυπουργό, τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο, θα μιλήσουν άλλοι 18 υπουργοί, ενώ από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι ενότητες για τα Ενεργειακά, τον τουρισμό και τις υποδομές, που απασχολούν άμεσα το κεφάλαιο στην περιοχή. Ρόλο «κράχτη» στο κυβερνητικό συνέδριο, προκειμένου να κάνουν το λαό χειροκροτητή των σχεδιασμών για το κεφάλαιο, έχει αναλάβει ο περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος, καλώντας τους Ροδίτες να παρακολουθήσουν το συνέδριο και «να έχουν ενεργό συμμετοχή».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η τραγική κατάσταση με τα σκουπίδια αποτέλεσμα της ιδιωτικοποίησης(2021-07-21 00:00:00.0)
Νέες κινητοποιήσεις απέναντι στην επίθεση εργοδοσίας - κυβέρνησης(2020-07-07 00:00:00.0)
Με κινητοποίηση υποδέχτηκαν την «αναπτυξιακή» φιέστα(2018-04-17 00:00:00.0)
Για τη δουλειά μας στον κλάδο του Επισιτισμού - Τουρισμού(2017-01-31 00:00:00.0)
Προσανατολισμός στην κομματική οικοδόμηση(2013-03-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ