Τετάρτη 21 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οχι στη φοροληστεία, τη φτώχεια και την ανεργία

Σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση των εργατικών συνδικάτων καλεί και ο Σύλλογος Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης.

Καταγγέλλει τη φιέστα που οργανώνει η κυβέρνηση με προσκεκλημένους τους ευνοούμενους αυτής της πολιτικής, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, που παίρνουν «ζεστό» χρήμα μέσω φοροαπαλλαγών και φοροελαφρύνσεων. Και σημειώνει: «Την ώρα που μας οδηγούν στον Καιάδα, θερίζοντας όλα μας τα κεκτημένα και το δικαίωμα σε μια ανθρώπινη ζωή για μας και τις οικογένειές μας, την ώρα που βγάζουν στο σφυρί όλο μας το βιος, έχουν το θράσος να μας λένε παραμύθια της Χαλιμάς. Η ανάπτυξη και το φαγοπότι είναι για τους λίγους, για εμάς υπάρχει φοροληστεία, ανεργία, φτώχεια.

Το έχουμε εμπεδώσει, ότι στην ατζέντα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και όλων των κομμάτων που ψηφίζουν μνημόνια, δεν υπάρχουν μέτρα υπέρ μας».

Ο ΣΜΑΕΘ καλεί τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους εμπόρους να μην μείνουν απαθείς, να παλέψουν με αιτήματα: Καμιά κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός στην πρώτη κατοικία, την επαγγελματική στέγη, τα εργαλεία και τα μέσα εργασίας από δάνεια που βρίσκονται στο «κόκκινο». Κατάργηση των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών για χρέη στον ΟΑΕΕ. Επαναφορά του αφορολόγητου για τους αυτοαπασχολούμενους. Ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός που να καλύπτει τις απαραίτητες λειτουργίες κάθε μικροεπιχείρησης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ