Πέμπτη 8 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Εκδηλώσεις με αφορμή την 8η Μάρτη

Σήμερα Πέμπτη:

-- Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και ο Σύλλογος Γυναικών Ιωαννίνων (μέλος ΟΓΕ) συνδιοργανώνουν εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

-- Η Ομάδα Γυναικών Λαμίας της ΟΓΕ και το Εργατικό Κέντρο Λαμίας καλούν σε εκδήλωση στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου.

-- Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ καλεί σε εκδήλωση στις 2 μ.μ., στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

-- Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπάλληλων Θεσπρωτίας διοργανώνει εκδήλωση στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

-- Η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου οργανώνουν εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας.

Αύριο Παρασκευή:

-- Ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας (μέλος ΟΓΕ) καλεί σε εκδήλωση στις 8 μ.μ., με ομιλία και παρουσίαση του μονόπρακτου του Μπ. Μπρεχτ «Η Εβραία» από τη θεατρική ομάδα της Λαϊκής Επιτροπής Κορυδαλλού, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245). Στον ίδιο χώρο συνεχίζεται μέχρι και τις 11/3 η ομαδική εικαστική έκθεση με έργα 40 Νικαιωτών (ώρες λειτουργίας: 7 μ.μ. - 10 μ.μ.).

-- Ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ) διοργανώνει εκδήλωση - προβολή ταινίας στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης (Μαρίνου Αντύπα και Ελευθερίου Βενιζέλου).

Το Σάββατο 10/3:

-- Ο Σύλλογος Γυναικών Αρτας (μέλος ΟΓΕ) και το Σωματείο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Αρτας, διοργανώνουν εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με θέμα «Επιπτώσεις της εργασίας στον γυναικείο οργανισμό - Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας».

-- Η Ομάδα Γυναικών Λοκρών (μέλος ΟΓΕ) οργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο κτίριο πολλαπλών χρήσεων Τραγάνας.

Κινητοποιήσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας

Σήμερα Πέμπτη, οι Σύλλογοι Γυναικών Κεντρικής Μακεδονίας (μέλη της ΟΓΕ) πραγματοποιούν στις 12 το μεσημέρι κινητοποίηση στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος ΟΓΕ) και η Ομάδα Γυναικών Αιγίου (μέλος ΟΓΕ) προχωρούν σήμερα Πέμπτη, στις 11 π.μ., σε κινητοποίηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα στην Υγεία.

Παράσταση διαμαρτυρίας στα ιατρεία του ΠΕΔΥ Λάρισας (Ρούσβελτ 4), διεκδικώντας λύσεις στα οξυμένα προβλήματα, οργανώνει αύριο Παρακευή, στις 12 το μεσημέρι, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, στο πλαίσιο της δράσης του για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας.

Ο Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης και σωματεία και φορείς της περιοχής οργανώνουν κινητοποίηση, σήμερα Πέμπτη στις 6.30 μ.μ., μπροστά στο δημαρχείο.

  • Χτες, ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού, με μόνιμη και σταθερή δουλειά, για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των ασθενών.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ