Πέμπτη 8 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σύσκεψη για τους εργαζόμενους στη «Σκλαβενίτης»

Σε σύσκεψη καλούν τους εργαζόμενους της επιχείρησης «Σκλαβενίτης», την Κυριακή 11/3, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πλατεία Μητροπόλεως), κλαδικά σωματεία της Αττικής.

Την πρωτοβουλία πήραν, συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής, με αφορμή την επιχειρησιακή σύμβαση και τον κανονισμό εργασίας που επιβάλλει η εργοδοσία, με τη βοήθεια των εργοδοτικών σωματείων που δρουν πίσω από την πλάτη των εργαζομένων, χωρίς καμία ενημέρωση και συλλογική διαδικασία.

«Ο μισθός, το ωράριο, η ασφάλιση, οι συνθήκες εργασίας αφορούν πρώτα και κύρια εμάς. Αφορούν τον τρόπο που εργαζόμαστε και ζούμε», τονίζουν, και καλούν τους εργαζόμενους όχι μόνο να ενημερωθούν για τους όρους της επιχειρησιακής σύμβασης και του κανονισμού που τους επιβλήθηκαν, αλλά και να διαμορφώσουν τα δικά τους αιτήματα, με βάση τις ανάγκες τους, και να τα διεκδικήσουν κόντρα στην εργοδοσία και τους συνδικαλιστές της.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ