Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Εκδήλωση αλληλεγγύης έξω από το «Market In»

Γλέντι αλληλεγγύης έξω από το «Market In» οργανώνουν αύριο Σάββατο, στις 11 π.μ., σωματεία των Ιωαννίνων. Η πρωτοβουλία τους έχει το χαρακτήρα της συμπαράστασης στους πρώην εργαζόμενους της επιχείρησης «Καρυπίδης» που διεκδικούν να επαναπροσληφθούν στο σούπερ μάρκετ από τον νέο ιδιοκτήτη, ενώ απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι, στους ανέργους και τις οικογένειές τους.

Την πρωτοβουλία οργανώνουν από κοινού το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων, η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στον πρώην «Καρυπίδη», η Επιτροπή Αγώνα «Ανακύκλωσης», το Σωματείο Επισιτισμού και Τουριστικών Επαγγελμάτων, το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων, το Σωματείο Οικοδόμων, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, ο Φοιτητικός Σύλλογος Φυσικού και Χημικού.

Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας, με θέμα τον αγώνα των εργαζομένων για την επαναπρόσληψή τους. Επίσης, θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τους εργαζόμενους και ανέργους (τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη υγιεινής κ.λπ.). Τα έσοδα του γλεντιού θα διατεθούν σε οικογένειες με ευθύνη των σωματείων.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org