Σάββατο 11 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απαράδεκτη προσπάθεια εξίσωσης της ναζιστικής συμμορίας με τα θύματά της

ΚΚΕ: Οι εργαζόμενοι με την πάλη τους να αποκαλύψουν και να απομονώσουν αποφασιστικά την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και τις δολοφονικές της πρακτικές

  • Κατάπληξη και μεγάλα ερωτήματα προκαλεί η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σχετικά με την επίθεση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά, το Νοέμβρη του 2012, όπου δύο μέλη της, εξοπλισμένα με λοστούς, γκλομπς και μαχαίρια, είχαν επιτεθεί σε μαθητές και μέλη της ΚΝΕ και είχαν τραυματίσει έναν μαθητή και έναν φοιτητή.
  • Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης στους χρυσαυγίτες, αλλά και στον έναν τραυματία και σε άλλους δύο εργαζόμενους, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, που από διπλανό εργοστάσιο έσπευσαν σε συμπαράσταση των μαθητών.
  • Η απαράδεκτη αυτή απόφαση επιχειρεί να σταλεί μήνυμα στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, να μην περιφρουρεί τους αγώνες του, να υποτάσσεται στη βία και τον τραμπουκισμό, να μην απαντά, να μην καταγγέλλει και να μην αποκαλύπτει τους ναζί της Χρυσής Αυγής.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ