Κυριακή 12 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ανακοίνωση για την άμιλλα στην Οικονομική Εξόρμηση

Η πανελλαδική κατάταξη των Οργανώσεων του ΚΚΕ με βάση την κάλυψη του πλάνου τους
Η πανελλαδική κατάταξη των Οργανώσεων του ΚΚΕ με βάση την κάλυψη του πλάνου τους
Σε ανακοίνωσή της, η ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, για την άμιλλα της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2017, αναφέρει:

«Από την 1η Νοέμβρη τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διεξάγουν με επιτυχία την Οικονομική Εξόρμηση για την ενίσχυση του Κόμματος. Μια σημαντική μάχη προκειμένου το Κόμμα να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα της οργάνωσης της λαϊκής πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, για τη συσπείρωση δυνάμεων, την αλλαγή του αρνητικού συσχετισμού, την προώθηση της Κοινωνικής Συμμαχίας. Για την ανατροπή του βάρβαρου εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος, για την εργατική εξουσία.

Η πείρα της ΚΟ δείχνει ότι οι εργαζόμενοι, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Την ίδια περίοδο είναι σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις που οργανώνουν οι Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, που θα κορυφωθούν με τη μεγάλη εκδήλωση την Κυριακή 26 Νοέμβρη στο ΣΕΦ, που θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σ. Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση.

Αντλούμε πολύτιμη πείρα από την Οκτωβριανή Επανάσταση, από την πείρα οικοδόμησης του σοσιαλισμού, αλλά και από την εκατοντάχρονη ηρωική Ιστορία του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, από την αξιοποίηση της άμιλλας για την προώθηση υψηλών ιδανικών, της κατάργησης της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Η ηθική επιβράβευση των πρωτοπόρων πάντα αποτελούσε επιστέγασμα των προσπαθειών και παράδειγμα συνέχισης της προσπάθειας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΠ της ΚΟ Αττικής ανακοινώνει την οργάνωση της άμιλλας μεταξύ των ΤΟ της ΚΟ Αττικής για την Οικονομική Εξόρμηση, με βάση τα συνδυασμένα κριτήρια που ανακοίνωσε η Γραμματεία της ΚΕ του ΚΚΕ, και καθορίζει τα παρακάτω βραβεία:

-- Για την 1η Οργάνωση τη σημαία του Κόμματος, πλακέτα και ένας ταχυεκτυπωτής.

-- Για τη 2ηΟργάνωση πλακέτα και ένα πλήρες σετ ηλεκτρονικού υπολογιστή.

-- Για την 3η Οργάνωση πλακέτα και μικροφωνική αυτοκινήτου.

Επίσης, για τα 50 πρωτοπόρα στην Οικονομική Εξόρμηση μέλη του Κόμματος από την ΚΟ Αττικής θα οργανωθεί εκδρομή σε ιστορικό για το ΚΚΕ τόπο, που θα προσδιοριστεί στην πορεία.

Τέλος, η ΚΟ Αττικής αποδέχεται την πρόσκληση σε άμιλλα που της απηύθυνε η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας για την Οικονομική Εξόρμηση».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ