Κυριακή 12 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καθρέφτης του σάπιου συστήματος που δεν παίρνει γιατρειά

Στο «μονόδρομο» της καπιταλιστικής ανάπτυξης, που με μια φωνή προπαγανδίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα, μόνη πραγματική και ρεαλιστική απάντηση είναι η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ

  • Κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ κλιμακώνουν την αντιλαϊκή επίθεση, για να τονώσουν το «επενδυτικό κλίμα» και να ανακάμψει το κεφάλαιο.
  • Η ΝΔ και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου κοκορομαχούν με την κυβέρνηση για τα σκάνδαλα και τους «φορολογικούς παραδείσους», αλλά μοιράζονται τους ίδιους στόχους και ψηφίζουν μαζί τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα της 3ης «αξιολόγησης».
  • Η κυβέρνηση, με τη συναίνεση και των άλλων κομμάτων, μπλέκει τη χώρα βαθύτερα στα δολοφονικά σχέδια των ΝΑΤΟ - ΕΕ, αναβαθμίζοντας τη στρατιωτική συνεργασία με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
  • Η δυσωδία του καπιταλισμού που σάπισε αναδίνεται από κάθε πόρο του συστήματος. Μοναδική διέξοδος είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ, στον αγώνα για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και τη συγκρότηση της Κοινωνικής Συμμαχίας. Πάλη με κατεύθυνση τη σύγκρουση με το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα, για να πάρουν οι εργαζόμενοι στα χέρια τους την εξουσία και τον πλούτο που παράγουν.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ