Κυριακή 5 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Καθημερινές πρωτοβουλίες από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Σήμερα, Κυριακή:

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση στον Πειραιά, στη μουσική σκηνή «Κρεμλίνο» (Καραΐσκου 119, πλατεία Κοραή), θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση στη Ν. Σμύρνη, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας», θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Ιλιον, στο Πνευματικό Κέντρο (πλ. Αγ. Φανουρίου), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Σοσιαλιστική Λαϊκή Παιδεία για τους οικοδόμους της νέας ζωής». Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ. Θα προβληθεί βίντεο από αρχειακό υλικό και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το μουσικό συγκρότημα της ΤΟ Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., σε εκδήλωση της ΚΟΒ Τυρνάβου Λάρισας, στο θέατρο «ΜΑΞΙΜ», θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Πρέβεζας καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα «ΟΑΣΗ», με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή (dvd) αφιερώματος στην Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση για τα επιτεύγματα και τις κατακτήσεις του σοσιαλισμού και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Γλυφάδας Αττικής καλεί σε εκδήλωση στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αν. Ρωμυλίας & Γ. Γεννηματά). Θα μιλήσει η Ελένη Λυκούρη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Νοτίων Συνοικιών, και θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ.

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Μαγνησίας οργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Αλήθειες και Ψέμματα για το Σοσιαλισμό», στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, με ομιλητή τον Γ. Λούμα, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Μαγνησίας οργανώνει παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ, στην Κάπουρνα, με ομιλητή τον Αντ. Κούρτη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ.

Αύριο, Δευτέρα:

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού (αίθουσα «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» - Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης), θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε εκδήλωση στο Περιστέρι, Θέατρο Πολιτών (Τεγέας και Μονής Δαμάστας), θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή βίντεο και μουσικό αφιέρωμα.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Μαγνησίας οργανώνει στα γραφεία της προβολή του αφιερώματος για την Οκτωβριανή Επανάσταση και συζήτηση με τον Γ. Μαστρογιάννη, μέλος της ΤΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Μαγνησίας οργανώνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ, με ομιλητή τον Κώστα Στεργίου, μέλος της ΤΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org