Κυριακή 5 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση

Συνεχίζονται οι συσκέψεις και περιοδείες σε τόπους δουλειάς και συνοικίες με θέμα «Δεν υπάρχει "δίκαιη ανάπτυξη" σ' ένα άδικο σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία για την εξουσία». Πιο συγκεκριμένα, προγραμματίζονται:

Σήμερα Κυριακή:

-- Στις 6.30 μ.μ., στα Ανω Λιόσια, στο Δημοτικό Ωδείο, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτή του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις πληγείσες από τις βροχοπτώσεις περιοχές από Ν. Χώρα έως Μάλεμε. Την ίδια μέρα, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε εκδήλωση - συνεστίαση στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών στο Μάλεμε του δήμου Πλατανιά (δίπλα στην εκκλησία).

-- Στις 11.30 π.μ., η ΚΟ Καμένων Βούρλων, προβάλλοντας την πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή αναψυχή, διοργανώνει στο ξενοδοχείο «Violetta» (παραλία Καμένων Βούρλων) σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Τουριστική ανάπτυξη για ποιον;». Θα μιλήσουν ο Στάθης Δημόπουλος, δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου, και ο Νεόφυτος Θάνος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην Κύμη (Εργατική Εστία), θα μιλήσει ο Θέμος Βασιλείου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Αλλες δραστηριότητες:

Σήμερα Κυριακή:

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ τιμά το ανεξάρτητο Τάγμα Εύβοιας του ΔΣΕ και τους αρχηγούς του, Θύμιο Καψάλη («Ανάποδο») και Γιώργη Βλαχούτσικο (Ευβοιώτη). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μνημείο του «Ανάποδου» στο Δερβένι. Θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, μέλος της ΤΕ Εύβοιας. Στην ταβέρνα «Ο Ικαρος» στο Προκόπι θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε». Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής καλεί σε λαϊκό γλέντι, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ