Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΕΚΙΔΕ
Ξεκινά αύριο Σάββατο το 9ο Συνέδριό της

Αύριο, Σάββατο 21/10 και μεθαύριο Κυριακή 22/10 θα γίνει το 9ο τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας, Ιματισμού, Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ).

«Ο απολογισμός δράσης της οργάνωσής μας, η μεταφορά πείρας και προβληματισμού από τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους χώρους δουλειάς του κλάδου, η αντιμετώπιση αδυναμιών, η συζήτηση και οι αποφάσεις θα δώσουν νέα ώθηση στην οργάνωση της πάλης μας», αναφέρει η Ομοσπονδία.

«Σε καμία περίπτωση οι εργαζόμενοι δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας αν στοιχηθούμε πίσω από τα αναπτυξιακά τους σχέδια, τη μια ή την άλλη ρύθμιση που καταθέτουν βιομήχανοι και τραπεζίτες, όπως στα "Κλωστήρια Κιλκίς", στην "Επίλεκτο Κλωστοϋφαντουργία", την "Φειδάς" κ.ά., κερδίζοντας χρόνο για να γεμίζουν τα σεντούκια τους έως την τελευταία στιγμή», αναφέρει η Ομοσπονδία, υπενθυμίζοντας πως το μόνο κριτήριο για το άνοιγμα και το κλείσιμο επιχειρήσεων «είναι το κέρδος του βιομήχανου».

Η ΟΕΚΙΔΕ καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τα σωματεία τους, την ενότητα και την οργάνωσή τους, να ενισχύσουν την πάλη τους στον κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς και περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ