Τρίτη 10 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να απομονώσει ο λαός την εγκληματική Χρυσή Αυγή και όσους τη θρέφουν

Σε συγκέντρωση καταδίκης καλούν η ΤΟ Θριασίου - Μεγαρίδας και οι Κλαδικές ΚΟ του ΚΚΕ στην περιοχή, την Παρασκευή 13 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Ασπροπύργου

  • Δολοφονική επίθεση εξαπέλυσαν εγκληματίες χρυσαυγίτες κατά Πακιστανών μεταναστών εργατών γης το απόγευμα του Σαββάτου, στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, την ώρα που δούλευαν σε θερμοκήπια. Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου ο ένας παραμένει για νοσηλεία και τον επισκέφτηκε χτες αντιπροσωπεία του ΚΚΕ.
  • Αποδεικνύεται, για μια ακόμη φορά, η θρασυδειλία και το μίσος των χρυσαυγιτών που στρέφεται κατά ταλαιπωρημένων ανθρώπων, εργατών - Ελλήνων και μεταναστών - την ίδια στιγμή που κάνουν πλάτες σε αφεντικά και μεγάλα συμφέροντα, οι οποίοι θέλουν εργάτες - σύγχρονους δούλους.
  • ΚΚΕ: Η κυβέρνηση έχει σοβαρή ευθύνη, όχι μόνο για την κωλυσιεργία της δίκης, αλλά και γιατί συμμορίες φασιστών δρουν ανενόχλητες σε περιοχές όπως ο Ασπρόπυργος και άλλες. Πρέπει άμεσα να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης και τους εγκληματίες καθοδηγητές τους. Οι εργαζόμενοι, ο λαός να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν αποφασιστικά τη Χρυσή Αυγή και όσους τη θρέφουν.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ