Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Μεγάλα Φεστιβάλ και σε άλλες πόλεις

Πλήθος είναι τα φεστιβαλικά ραντεβού των επόμενων ημερών και σε άλλες μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα και συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη

Στη Λιβαδειά, στις 9 μ.μ., στο Ζάππειο, με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Στην Κομοτηνή, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Σωκράτη Μπουντόλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Διήμερο Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Σεπτέμβρη

Στην Πάτρα, στο ΤΕΙ, με ομιλητή τη δεύτερη μέρα τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν την πρώτη μέρα συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και τη δεύτερη συναυλία με τη Νατάσα Μποφίλιου.

Στη Λάρισα, στην Κοίτη Πηνειού, με ομιλήτρια τη δεύτερη μέρα, στις 9.30 μ.μ., την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν ακόμα, την πρώτη μέρα παρουσίαση της έκδοσης «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό» από τον Στέφανο Λουκά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Τη δεύτερη μέρα μεγάλο αφιέρωμα με διασκευασμένα ρωσικά τραγούδια και ποίηση για την Οκτωβριανή Επανάσταση, συναυλία με τους Imam Baildi.

Στον Βόλο, στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου (δημαρχείο), με ομιλητή τη δεύτερη μέρα, στις 9.30 μ.μ., τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα ακόμα ξεχωρίζουν stand up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο και συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα.

Στα Γιάννενα, στο Πάρκο Λιθαρίτσια, με ομιλητή τη δεύτερη μέρα, στις 9 μ.μ., τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν ακόμα συναυλίες την πρώτη μέρα με τους Imam Baildi και τη δεύτερη μέρα με τον Μανώλη Μητσιά.

Στο Ηράκλειο, στο Κομμένο Μπεντένι, με ομιλητή τη δεύτερη μέρα, στις 9 μ.μ., τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, την πρώτη μέρα κρητικό γλέντι με τον Βασίλη Σκουλά και τη δεύτερη μέρα συναυλία με τη Φωτεινή Βελεσιώτου.

Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη

Στη Χαλκίδα, στις 8 μ.μ., στο Πάρκο Δέλτα, με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Ξάνθη, στις 8.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο στην Κεντρική Πλατεία, με ομιλητή τον Γιώργο Πυργέλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Στη Λέσβο, στις 8 μ.μ., στη Μυτιλήνη, στα Κεντρικά Λύκεια, με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Ρόδο, στις 8 μ.μ., στο Αίθριο του Πανεπιστημίου, με ομιλητή τον Παναγιώτη Μεντρέκα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη

Στην Καβάλα, στις 8.30 μ.μ., στο Πάρκο Φαλήρου, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ