Κυριακή 16 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το «δεν πάει άλλο» να εκφραστεί με συμμετοχή και αλληλεγγύη

Η επίθεση σε εμποροϋπάλληλους και αυτοαπασχολούμενους, με την κατάργηση και της κυριακάτικης αργίας, όπως και η άγρια εκμετάλλευση πίσω από τη βιτρίνα του Τουρισμού επιβεβαιώνουν ότι «δίκαιη ανάπτυξη» για τους εργαζόμενους και το λαό δεν μπορεί να υπάρξει

  • Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, ενάντια στο νέο χτύπημα που δέχεται η αργία της Κυριακής με τον νόμο για τη λειτουργία των καταστημάτων 32 Κυριακές το χρόνο στις «τουριστικές» περιοχές. Μαζί τους διαδηλώνουν οι αυτοαπασχολούμενοι σε όλη τη χώρα. Σωματεία των Εμποροϋπαλλήλων, Σύλλογοι και Ενώσεις των ΕΒΕ στην Αττική καλούν σε συγκέντρωση στο Μοναστηράκι, στις 12 μ. Στη Θεσσαλονίκη, στις 8.30 π.μ., στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους.
  • Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες και για την πανελλαδική απεργία στον κλάδο του Επισιτισμού - Τουρισμού, την ερχόμενη Πέμπτη 20 Ιούλη, για δουλειά με εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους, κλαδικές Συμβάσεις με αυξήσεις, υποχρεωτικές για όλους, μέτρα προστασίας των ανέργων κ.ά.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org