Σάββατο 15 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καλεί σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 17/7

Σε Γενική Συνέλευση καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, τη Δευτέρα 17/7, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του στην Ηλιούπολη (Χρυσάφη 10).

Οπως επισημαίνει το Συνδικάτο, μετά τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν συμβασιούχοι και μόνιμοι για μόνιμη και σταθερή εργασία, «προχωράμε με μαζικές διαδικασίες, συζητάμε, κάνουμε απολογισμό του αγώνα, βγάζουμε συμπεράσματα, ανασυντασσόμαστε για να οργανώσουμε από κοινού τη συνέχιση του αγώνα μας. Απέναντι στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, αστικών κομμάτων, πλειοψηφίας της ΚΕΔΕ, ΜΜΕ, μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και των ανθρώπων τους στο κίνημα, οικοδομούμε το δικό μας μέτωπο εργαζομένων ανεξάρτητα από σχέση εργασίας, με προμετωπίδα την άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου».

Υπογραμμίζοντας την ανάγκη να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός, τονίζει ότι «όπως η κυβέρνηση έφερε το τρίτο μνημόνιο το Δεκαπενταύγουστο, έτσι και τώρα μες στο καλοκαίρι ετοιμάζει χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στην καθαριότητα, στους παιδικούς σταθμούς, στα σχολεία, στις κοινωνικές δομές. Θέλει σαν το κλέφτη να μας πιάσει στον ύπνο και να περάσει την κρατική αντιδραστική "αξιολόγηση"».

Και καταλήγει: «Εμπιστεύσου και ενίσχυσε τις δυνάμεις που μπήκαν μπροστά στον αγώνα, βρέθηκαν δίπλα σου σε κάθε μάχη! Γράψου και εσύ στο Συνδικάτο, έλα και εσύ στη Γενική Συνέλευση για να μη μείνει κανείς μόνος, για να απαντήσουμε μαζικά, οργανωμένα, δυναμικά, ταξικά στην επίθεση που δεχόμαστε!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ