Τρίτη 21 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις και αρχαιρεσίες

ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί το κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικού Αττικής απευθυνόμενο στους εργαζόμενους στις τράπεζες και τις υπόλοιπες εταιρείες του χρηματοπιστωτικού συστήματος (θυγατρικές τραπεζών, εισπρακτικές, δικηγορικές εταιρείες), ανεξάρτητα από σχέση εργασίας (μόνιμος, νοικιασμένος ή συμβασιούχος) και ανεξάρτητα από εργοδότη. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη).

ΚΛΑΔΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Σε εκλογές προχωρά το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη 23/2 (7.00 - 20.00), στα γραφεία του Σωματείου (Αριστοτέλους 11 - 15, 5ος όροφος). Κάλπη θα στηθεί και σε χώρους δουλειάς.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Με το σύνθημα «Ξεσηκωμός ενάντια στην κυβερνητική πρόκληση για τους μισθωτούς με "μπλοκάκι"» η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών και η Ενωση Λογιστών Περιφέρειας Αττικής διοργανώνουν κοινή σύσκεψη την Πέμπτη 23/2, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα «Ν. Σουκατζίδης» της ΕΛΕΠΑ (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟ: Την ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση του περιφερειακού τμήματός του στην Αθήνα, πραγματοποιεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών, την Πέμπτη 23/2, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15, Αθήνα, πίσω από το Δημαρχείο Αθήνας).

ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ: Σε εκλογές προχωρά το Συνδικάτο Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων Λέσβου. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν την Πέμπτη 23/2 (14.00 - 21.00), την Παρασκευή 24/2 (12.00 - 20.00) και την Τρίτη 28/2 (12.00 - 20.00), στο Εργατικό Κέντρο (Βαλαωρίτου και Δαβάκη).

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «SHERATON»: Σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου προχωρά το Σωματείο Εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Sheraton» της Ρόδου, το Σάββατο 25/2, 10 π.μ. - 2 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ρόδου (Στεφάνου Καζούλη 30).

ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Σε απολογιστική Γενική Συνέλευση προχωρά το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής την Κυριακή 5 Μάρτη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου Περιστερίου. Καλεί όλους τους εργαζόμενους με οποιαδήποτε σχέση εργασίας - αορίστου χρόνου, συμβασιούχους, μέσα από το πρόγραμμα της «κοινωφελούς εργασίας» ή το καθεστώς της μαθητείας - να πάρουν μέρος στη συνέλευση. «Δεν μας αξίζει η χαμοζωή, η μιζέρια και η εξαθλίωση», αναφέρει το Συνδικάτο, και προσθέτει: «Μπορούμε και πρέπει να χαλάσουμε τους σχεδιασμούς τους, να αναχαιτίσουμε την πολιτική τους. Εμείς έχουμε τη δύναμη. Τώρα ήρθε η στιγμή της αντεπίθεσης, κάνε το βήμα, για να βγούνε στο προσκήνιο οι ανάγκες μας, να απαιτήσουμε ό,τι χάσαμε στη διάρκεια της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ