Πέμπτη 15 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πρόγραμμα δράσης στις Περιφέρειες

Το πρόγραμμα αγωνιστικών δράσεων για το επόμενο διάστημα συγκεκριμενοποίησε σε συνεδρίασή του το ΔΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ), πρόγραμμα το οποίο είχε αποφασιστεί στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα προχωρά σε: Γενικές Συνελεύσεις σε όλους τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους - συγκεντρώσεις εργαζομένων έως τις 22 Ιούνη, προκειμένου να συζητηθεί το διεκδικητικό πλαίσιο και η οργάνωση των κινητοποιήσεων. Συμβολικές καταλήψεις κεντρικών κτιρίων των Περιφερειών - Περιφερειακών Ενοτήτων, στις 27 Ιούνη (την ίδια μέρα) σε όλες τις Περιφέρειες. Συγκεντρώσεις έξω από τα κεντρικά κτίρια των Περιφερειών - Περιφερειακών Ενοτήτων στις 29 Ιούνη. Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση με την κατάθεση του νέου «Καλλικράτη».

Οπως αναφέρει η Ομοσπονδία, «ο νέος "Καλλικράτης" που έρχεται θα χειροτερεύσει παραπέρα τις εργασιακές μας σχέσεις, τις παρεχόμενες προς τα λαϊκά στρώματα υπηρεσίες, θα ενισχύσει την ανταποδοτικότητα και τις εκχωρήσεις - ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων των Περιφερειών. Δεν πάει άλλο, να παραπέμπουν χρόνια αιτήματά μας στις καλένδες της ...ανάπτυξης, να κάνουν ότι δεν ακούνε τις διαμαρτυρίες μας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ