Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε από την τηλεόραση του «902»:

Σήμερα Κυριακή

- Στις 21.45 ένα ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην ΕΣΣΔ, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ανατροπή του Σοσιαλισμού. Μια απόπειρα προσέγγισης, που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μηλιώνης. Στο αφιέρωμα μιλάνε: Ταμίλα Γιαπρόβα, πρόεδρος της Ενωσης των Κομμουνιστών της Ουκρανίας, Βίκτωρ Τιούκλιν, Α` Γραμματέας του ΚΕΚΡ, Ηλίας Λέγγερης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Αλέκος Παπαγεωργίου, συνταγματάρχης ε.α., εκπαιδευτής Σχολής Αξιωματικών του ΕΛΑΣ.

- Στις 23.00 στην εκπομπή ΠΑΝΤΟΤΙΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ένα αφιέρωμα στον Μάνο Κατράκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 17 χρόνων από το θάνατό του.

Αύριο Δευτέρα

- Στις 19.00 στην εκπομπή ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε επανάληψη, το Α` και το Β` Μέρος της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης, που παρουσίασε το εθνομουσικολογικό ίδρυμα Πέτρου Γ. Ζήση, στο Θέατρο της Ρεματιάς στις 16 και 17 Ιουνίου.

- Στις 22.00 την εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος, και συζητάει με τους Κώστα Βεργόπουλο, καθηγητή Πανεπιστημίου, Γιάννη Τριάντη, δημοσιογράφο και με εκπρόσωπο του ΚΚΕ, για την «παγκοσμιοποίηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ