Πέμπτη 16 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ: Σε 48ωρη απεργία προχωρούν σήμερα και αύριο οι καθαρίστριες που εργάζονται στο ΕΜΠ μέσω της εργολαβικής εταιρείας ISS, αντιδρώντας στα σχέδια της εργοδοσίας για μείωση των αποδοχών τους. Την απεργία έχει προκηρύξει το Συνδικάτο Καθαριστριών Αττικής, το οποίο στηρίζει τον αγώνα τους.

«ΖΟΥΡΑΣ»: Σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια της Θήβας σήμερα, Πέμπτη, στις 8.30 π.μ., καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στις Συνεργαζόμενες Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις συμφερόντων «Ζούρα», με αφορμή την εκδίκαση του αιτήματος για ακύρωση απολύσεων. Το επιχειρησιακό σωματείο και οι εργαζόμενοι διεκδικούν να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας, τα μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων. Να καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα. Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση.

ΛΑΡΚΟ: Δίωρη στάση εργασίας (12.00 - 14.00) αύριο, Παρασκευή, προκηρύσσει το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας για τους εργολαβικούς εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ. Το Συνδικάτο και οι εργαζόμενοι παλεύουν για την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών και την ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων από τις εργολαβίες στην ίδια τη ΛΑΡΚΟ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ