Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Γιορτές για τα παιδιά

Σήμερα και τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται από σωματεία και μαζικούς φορείς οι εξής γιορτές για τα παιδιά:

-- Από το Σύλλογο της ΟΓΕ στην Καλλιθέα και τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό Ποντίων Αθηνών (ΚΟΠΑ) σήμερα Παρασκευή, από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., στην αίθουσα του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων (Αριστείδου 183 και Φιλαρέτου).

-- Από το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», τα επιχειρησιακά σωματεία ΒΕΜΕΚΕΠ και «Λεβεντέρη» και την Εργοστασιακή Επιτροπή στον «Κιολεΐδη», αύριο Σάββατο στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

-- Από τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Οικοδόμων και Λογιστών της Κέρκυρας, αύριο Σάββατο, στις 5.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Από το Σύλλογο Γυναικών Νομού Τρικάλων (μέλος της ΟΓΕ), αύριο Σάββατο, στις 5 μ.μ., στο Πολύκεντρο του Δήμου Τρικάλων (Θεοδοσοπούλου και Κολοκοτρώνη, έναντι ΔΕΗ).

-- Από τον γυναικείο Σύλλογο Κερατσινίου - Δραπετσώνας «Η Στοργή του παιδιού», ο οποίος θα στολίσει αύριο Σάββατο την πλατεία Κ. Βάρναλη στη Δραπετσώνα και την Κυριακή 18/12 (και τις δύο μέρες: 10 π.μ. - 12.30 μ.μ.).

-- Από την Ομάδα Γυναικών Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, την Κυριακή 18/12, από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ν. Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45).

-- Από την Ομάδα Γυναικών Αργοστολίου (μέλος της ΟΓΕ), την Κυριακή 18/12, στις 5.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς.

-- Από το Σύλλογο Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ), το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων «Η Ενότητα», το Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Εβρου και την Ενωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, την Κυριακή 18/12, στις 6.30 μ.μ., στο ΚΕΠΑΚΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

-- Από την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, την Κυριακή 18/12, στις 5.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Από την Ομάδα Γυναικών Σταυρούπολης (μέλος της ΟΓΕ), την Κυριακή 18/12 στις 7 μ.μ. στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Νικόπολης.

-- Από το Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, την Κυριακή 18/12, στις 11.30 π.μ., στην παιδική θεατρική παράσταση «Το καπλάνι της βιτρίνας», στο «Αβάκιο - Παιδικό Στέκι» (Ιερά Οδός 7 - 11, Γκάζι).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ