Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Σάββατο

-- Η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΛΑΜΠΙΡΗΣ» (Λ. Δημοκρατίας, γέφυρα ΟΛΠ, δίπλα στο ΒΕΑΤ - Ικόνιο), στις 9 μ.μ.

-- Οι ΚΟ Αγίου Δημητρίου Αττικής διοργανώνουν συνεστίαση, στις 9 μ.μ., στο κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Αγίου Δημητρίου (δίπλα στην εφορία).

-- Η ΚΟ Ταύρου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 8 μ.μ., στην Αιθ. 7 (Επταλόφου και Πειραιώς).

-- Ποντιακή - λαϊκή βραδιά διοργανώνει η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου στην Κορομηλιά.

-- Λαϊκό γλέντι στις 8.00 μ.μ., στον Αγιόκαμπο Ιστιαίας, στην ταβέρνα του Λ. Σούρα.

-- Η ΚΟ Αγίου Γεωργίου - Λαχανοκήπων Λάρισας του ΚΚΕ οργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο - ΚΑΠΗ του Αγίου Γεωργίου.

Αύριο, Κυριακή

-- Η ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου διοργανώνει λαϊκό και ικαριώτικο γλέντι με τον Νίκο Φάκαρο και το συγκρότημα της ΣΕΑΑΝ, στις 12.30 μ.μ., στο Κλειστό Γήπεδο ΜΕΤΣ (Μάρκου Μουσούρη 70, Αθήνα).

-- H ΤΟ Περιστερίου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 12.30 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου & Αναπαύσεως).

-- Οι ΚΟΒ Εισπρακτικών Εταιρειών και First Data της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού Αττικής διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στις 1.30 μ.μ., στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων (Πατησίων 252, πλατεία Κολιάτσου).

Τη Δευτέρα 5/12

-- Λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ. στην Κάρυστο (ταβέρνα «Ζούρας»).

Το Σάββατο 10/12

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Αποκόρωνα και Σφακίων Κρητης διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση - συνεστίαση στο Δημοτικό Σχολείο Ραμνής. Θα προηγηθούν αποκαλυπτήρια μνημείου με τα ονόματα όλων των εκτελεσθέντων και δολοφονημένων ανταρτών του ΔΣΕ από τον Αποκόρωνα και τα Σφακιά.

Την Κυριακή 11/12

-- Στη 1 το μεσημέρι, στη Χωροταξία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η ΤΟ Βόλου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση - λαϊκό γλέντι. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ