Σάββατο 15 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
Προβληματισμός και γκρίνιες

Προβληματισμός υπάρχει στο εσωτερικό του Ποταμιού για το μέλλον του κόμματος, ενώ ταυτόχρονα στελέχη του βάζουν ζήτημα στον επικεφαλής, Στ. Θεοδωράκη, γιατί δεν προχώρησε η συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Λέγεται ότι προχτές, στη συνεδρίαση της ΚΟ του Ποταμιού, το ερώτημα έβαλαν στελέχη που αυτοπροσδιορίζονται ως κεντροαριστεροί.

Ο Στ. Θεοδωράκης, συνεχίζοντας να επιρρίπτει ευθύνες στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για το διαφαινόμενο ναυάγιο, υποστηρίζοντας ότι τα στελέχη του δεν ήθελαν να χάσουν θέσεις και οφίτσια, φέρεται να έβαλε και ζήτημα στον Σπ. Λυκούδη, γιατί ως επικεφαλής της τάσης των Μεταρρυθμιστών για τη Δημοκρατία και την Ανάπτυξη, συναντήθηκε την Τετάρτη με εκπροσώπους των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία (συμμετέχουν ως τρίτη συνιστώσα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη μαζί με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) και συζήτησαν «τα ζητήματα που έχουν προκύψει μετά τις αρνητικές εξελίξεις στο θέμα της συγκρότησης της ενιαίας μεταρρυθμιστικής και δημοκρατικής παράταξης».

Ωστόσο, από πλευράς Μεταρρυθμιστών διακηρύσσουν ότι θα συνεχίσουν «να συμβάλουν αποφασιστικά στην άρση των δυσκολιών και στη διατήρηση ανοιχτού διαλόγου ανάμεσα στις δυνάμεις του χώρου, για την ενότητα και τη διαμόρφωση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης», ενός τρίτου, υπολογίσιμου πόλου αστικής διαχείρισης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ