Παρασκευή 10 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περί Σκαραμαγκά...

Δήλωσε χτες στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι» ο βουλευτής του ΣΥΝ Π. Λαφαζάνης σχετικά με την πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τη στήριξη της κυβερνητικής επιλογής από τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο χώρο: «Ε, τόσο το χειρότερο. Η κυβέρνηση κάνει την πώληση, τα συνδικαλιστικά στελέχη συμφωνούν. Τι το παράξενο, τι το περίεργο». Και σε άλλο σημείο για τη στάση της ΓΣΕΕ: «Γίνονται συνένοχοι ενός εγκλήματος κατά των εργαζομένων, της οικονομίας και κατά της άμυνας της χώρας».

Δεν αντιλέγουμε. Αλλά, αλήθεια, θα πρέπει πρώτα να περάσουν όλα τα αντεργατικά, αντιασφαλιστικά, αντιλαϊκά μέτρα, θα πρέπει όλα να διαλυθούν, όλα να ξεπουληθούν, να φτάσουμε δηλαδή στο... και πέντε, για να καταλάβουν και τα στελέχη του ΣΥΝ την ορθότητα όσων χρόνια τώρα καταγγέλλουν το ΚΚΕ, οι ταξικές δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος και - μιας και μιλάμε για το συγκεκριμένο ζήτημα - η ίδια η Εργοστασιακή Επιτροπή των εργαζομένων του Σκαραμαγκά, μεταξύ άλλων και για το βρώμικο ρόλο των ηγεσιών του συνδικαλιστικού κινήματος; Καταγγελίες μάλιστα για τις οποίες έχουν λοιδορηθεί όχι λίγες φορές από την ηγεσία του Συνασπισμού.

Αυτά τα λίγα, για να μην ξεχνιόμαστε και για την περίπτωση που οι διαπιστώσεις είναι ειλικρινείς και δε γίνονται και αυτές εκ του πονηρού, όπως μας έχουν συνηθίσει την τελευταία δεκαετία τα στελέχη του ΣΥΝ...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ