Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Στη Δίβρη Ηλείας τιμούν την 3η Μεραρχία του ΔΣΕ

Στο πλαίσιο των 70 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ, η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και το αντίστοιχο Συμβούλιο Περιοχής της ΚΝΕ, από κοινού με τις Οργανώσεις της Αχαΐας και της Ηλείας, διοργανώνουν την Κυριακή 28/8 εκδήλωση στη Δίβρη της Ηλείας, προς τιμήν της 3ης Μεραρχίας (Πελοποννήσου) και του συνόλου της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας της.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 10.30 π.μ. και θα μιλήσει ο Βίκτωρ Θωμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλάκας, αφιερωμένης στη Μεραρχία και τον διοικητή της Στέφανο Γκιουζέλη (υποστράτηγο, αναπληρωματικό μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ). Ειδική αναφορά θα γίνει στον Κώστα Κανελλόπουλο (αντισυνταγματάρχη, επιτελάρχη και διοικητή της Σχολής Αξιωματικών) που έπεσε ηρωικά στην ευρύτερη περιοχή. Θα ακολουθήσει μικρή πορεία μέσα στο χωριό.

Απ' την παραμονή θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφικού υλικού για τον ΔΣΕ και τη δράση της 3ης Μεραρχίας.

Για το χώρο της εκδήλωσης δρομολογούνται πούλμαν από:

Λεχαινά στις 7.30 π.μ., κεντρική πλατεία, Ανδραβίδα στις 7.45 π.μ., καφενείο του Τσάκωνα, Γαστούνη στις 8 π.μ., ΚΤΕΛ, Αμαλιάδα στις 8.15 π.μ., Αγιο Τρύφωνα, Πύργο στις 8.30 π.μ., πλατεία ΟΤΕ, Ζαχάρω στις 8.15 π.μ., φανάρια, Κρέστενα στις 8.30 π.μ., διασταύρωση του Τριχάκη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ