Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεχίζουν στον «Τοξότη»

Τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων μέχρι και την Κυριακή, 7 Αυγούστου, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της «Τοξότης ΑΕ» στη διάρκεια συγκεντρώσεων και γενικών συνελεύσεων που έκαναν χτες το πρωί στα εργοτάξια του Βοτανικού (εργαζόμενοι της Αθήνας και των Αχαρνών), αλλά και της Κορίνθου, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Η εργοδοσία, κάτω από την πίεση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των εργαζομένων και του κλαδικού σωματείου, δεσμεύτηκε ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, θα καταβάλει μέρος των δεδουλευμένων που θα αντιστοιχούν σε αποδοχές 2 μηνιαίων μισθών.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, έχοντας στο πλευρό τους το Κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας Ν. Αττικής θα πραγματοποιήσουν νέες συγκεντρώσεις και γενικές συνελεύσεις και στα τρία εργοτάξια της εταιρείας (Βοτανικού, Αχαρνών και Κορίνθου) το πρωί της Παρασκευής 5 Αυγούστου, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι βρίσκονται σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ότι η στάση τους θα εξαρτηθεί από το εάν η εργοδοσία υλοποιήσει τη δέσμευσή της.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ