Πέμπτη 30 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να ... αναθεωρήσει

Την έγνοια τους να αναγνωρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την ...πλάτη που του έβαλαν στην προσπάθεια διάσωσης της εγχώριας καπιταλιστικής οικονομίας, επιδεικνύουν στο ΠΑΣΟΚ, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται και για άλλες διεργασίες αργότερα. Συγκεκριμένα, από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ παραπέμπουν στην προχτεσινή σύνοδο των Ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών ηγετών, όπου εκτός από την Φώφη Γεννηματά μετείχε και ο Αλ. Τσίπρας, κι όπου ο Γάλλος Πρόεδρος είπε: «Είναι εδώ και ο Αλέξης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την προσπάθεια που κάναμε μαζί με το ΠΑΣΟΚ οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και στο ευρώ».

Σε αυτό το φόντο, στο ΠΑΣΟΚ σημειώνουν: «Για πολλούς μήνες, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα φερέφωνά του προωθούσαν τα σενάρια περί δήθεν "τρόικας εσωτερικού" και αποπειράθηκαν να ταυτίσουν το ΠΑΣΟΚ και την Φώφη Γεννηματά με αυτά. Χτες (σ.σ. προχτές) για μια ακόμη φορά δόθηκε μια αποστομωτική απάντηση από τον Γάλλο Πρόεδρο».

Προσθέτουν: «Ο κ. Τσίπρας, ως προσκεκλημένος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην προσύνοδο, είδε και άκουσε τον Γάλλο Πρόεδρο. Οφείλει τώρα να έχει το θάρρος να κάνει την αυτοκριτική του και αυτός και τα φερέφωνά του».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ