Πέμπτη 21 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΒΟΥΛΗ
Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Προπαγανδίζει «αποκατάσταση της τάξης» από το στρατό

Με ρήσεις του τύπου «δεν θα ψαρέψετε ψήφους στη Χρυσή Αυγή», «ψευτοδεξιά», «που φοβάται να υποστηρίξει τον εθνικισμό» και άλλα παρόμοια, προσπάθησε ο αρχηγός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, από το βήμα της Βουλής, να αποκρούσει την «επίθεση» που φαίνεται να επιχειρεί η ΝΔ στη «δεξαμενή» της, στο πλαίσιο των διεργασιών που είναι σε πλήρη εξέλιξη στο αστικό πολιτικό σκηνικό.

Σε αυτό το πλαίσιο και «αφιερώνοντας» και πάλι το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στη ΝΔ, την κατηγόρησε ότι «είναι τουλάχιστον υποκριτικό να ομιλεί η ΝΔ και να διαμαρτύρεται για την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς, γιατί αυτή την έφερε, αυτή την επέτρεψε, αυτή ήταν ανίκανη να την αντιμετωπίσει. Γιατί η πολιτική της δεν είχε ποτέ καμία ιδεολογία, παρά μόνο τη ρεμούλα, τη μίζα, τον διορισμό των "δικών της παιδιών" και το πώς να λεηλατήσει το ελληνικό κράτος».

«Σε αυτή τη Βουλή όμως», πρόσθεσε, «σήμερα, εκτός από τους ψευτοδεξιούς, υπάρχουν κάποιοι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το εθνικό κράτος».

Οσον αφορά την κυβέρνηση, όχι μόνο της έδωσε... μπόνους, συνεχίζοντας να την εμφανίζει ως φορέα της κάθαρσης, λέγοντας ότι «συνεχώς επαναλαμβάνετε ότι θα ελέγξετε τη διαπλοκή. Πότε, επιτέλους; Δεκαπέντε μήνες κυβερνάτε», αλλά της άσκησε και... προγραμματική κριτική, καλώντας την να κάνει πράξη αυτό που έλεγε προεκλογικά ότι θα «σκίσει το μνημόνιο»!

Επιδόθηκε, ακόμα, στο γνωστό ρατσιστικό ντελίριο σε βάρος των προσφύγων και βεβαίως στη... νοσταλγία για «στρατιωτικές λύσεις» στο εσωτερικό - «νοσταλγία» που φαίνεται να έρχεται στην επιφάνεια από διάφορα αστικά επιτελεία τον τελευταίο καιρό (π.χ. χτες στη Βουλή και από τον Β. Λεβέντη) - λέγοντας ότι «η μόνη περίπτωση να αποκατασταθεί η τάξη είναι ο στρατός και μόνο ο στρατός».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ