Πέμπτη 17 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Πολιτική συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - Προσφυγικό - Μεταναστευτικό», διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Υπαίθρου Κοζάνης του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Βήττας, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Εκδήλωση με θέμα: «Η ένταση της λαϊκής παρέμβασης είναι η απάντηση στις πολιτικές εξελίξεις και την αντιλαϊκή επίθεση», διοργανώνεται στις 7 μ.μ. στην Ερέτρια, στην καφετέρια «Απολλώνειο» (παραλία). Θα μιλήσει η Ασημίνα Καραμπέτσου, μέλος του ΤΓ Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σύσκεψη στο Ξενία στη Ναύπακτο με τον Ν. Μωραΐτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: «Η παρέμβαση του ΚΚΕ στις γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών οικογενειών», στις 7 μ.μ., στα Γιάννενα, στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τη Γυναικεία Ισοτιμία και Χειραφέτηση.

Το Σάββατο 19/3

-- Εκδήλωση με θέμα «Το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας είναι το λίπασμα για τα κέρδη τους. Ανάπτυξη από ποιον για ποιον; Η πρόταση του ΚΚΕ», διοργανώνει η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Κ. Μακεδονίας, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στον Αγιο Στέφανο, στο Πνευματικό Κέντρο, σε συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ