Πέμπτη 17 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
Ευρωπαϊκή βδομάδα κατά του ρατσισμού

Συνεχίζονται και σήμερα οι πολύμορφες εκδηλώσεις του δήμου Πατρέων στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής εβδομάδας κατά του ρατσισμού», που θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα 21 Μάρτη. Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου, σήμερα στις 11 το πρωί στην πλαζ της Αγυιάς, στο χώρο όπου διεξάγονται οι εκδηλώσεις και διοργανώνονται από τον Δήμο Πατρέων σε συνεργασία με το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων και την ΑΔΕΠ.

Σημειώνεται ότι για σήμερα είναι προγραμματισμένος ψυχαγωγικός περίπατος - ενημέρωση από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι) αλλά και παρουσίαση Μουσικοκινητικών Δρώμενων με συμμετοχή ατόμων με αναπηρία από το Πολυδύναμο Κέντρο Πολιτών με Αναπηρία και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «ΚΟΜΑΙΘΩ», το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «ΜΕΡΙΜΝΑ», τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νοητική Υστέρηση «ΜΑΧΗΤΕΣ» και το ΔΗΠΕΘΕ (10 με 11.30 το πρωί).

Παράλληλα, ο Δήμος Πατρέων απευθύνεται στο λαό και τη νεολαία του Δήμου, στους μαζικούς φορείς και συλλόγους, για την άμεση στήριξη των προσφύγων και των μεταναστών, που παραμένουν εγκλωβισμένοι παρά τη θέλησή τους στη χώρα μας, λόγω των αποφάσεων και της πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ