Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Συκοφαντεί και βρωμίζει τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς

Πληρωμένη απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη στις ψευτιές χρυσαυγίτη βουλευτή

Από το βήμα της Βουλής συνεχίστηκε χτες η προσπάθεια κατασυκοφάντησης του δίκαιου αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, με δύναμη κρούσης τους χρυσαυγίτες βουλευτές. Ταυτόχρονα, αποδείχτηκε ότι η χυδαιολογία και τα ψέματα που αναπαράγουν τις τελευταίες μέρες διάφορα παπαγαλάκια και ιστοσελίδες του διαδικτύου, είναι χρυσαυγίτικης κοπής και στόχο έχουν να χειραγωγήσουν τους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Συγκεκριμένα, χτες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς ανέφερε στην Ολομέλεια της Βουλής: «Σε ό,τι αφορά το αγροτικό, περιμένουμε αύριο τους αγρότες. Kαι τονίζω: Τους Ελληνες αγρότες. Οι αγρότες δεν είναι Χρυσαυγίτες, Νεοδημοκράτες, Πασοκτζήδες, Κουκουέδες. Και κακώς κάποιος κ. Μπούτας, ο αιώνιος μεγαλοτσιφλικάς του θεσσαλικού κάμπου, που παριστάνει τον αριστερό και τον κομμουνιστή - ο μεγαλοτσιφλικάς πραγματικά - βάζει στο στόμα του τη Χρυσή Αυγή και θέλει να οικειοποιηθεί τον δίκαιο αγώνα των Ελλήνων αγροτών».

«Πληρωμένη» απάντηση στον χρυσαυγίτη βουλευτή έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης: «Τώρα βγήκε και η Χρυσή Αυγή να μιλήσει και μάλιστα έβαλε και στο σημάδι τον Μπούτα. Βέβαια, όταν έχεις μάθει με κουκούλα από τους πολιτικούς προγόνους, με κουκούλα θα δουλεύεις και μέσα στη Βουλή», είπε.

Η Χρυσή Αυγή «μιλάει για τα προβλήματα των αγροτών και προσπαθεί να εισχωρήσει, να μπει, όμως οι αγρότες τούς έχουν απομονώσει. Σε ελάχιστα σημεία έχουν μπει», πρόσθεσε και παρατήρησε ότι «ξέρουν οι αγρότες τι ρόλο παίζουν» οι χρυσαυγίτες, οι οποίοι «στην αναμπουμπούλα προσπαθούν να εμφανιστούν». Ανέφερε, επίσης, ότι πλέον ακόμα «και οι αστυνομικοί τους διώχνουν», τους οποίους η Χρυσή Αυγή «θεωρούσε προνομιακό πεδίο» και οι χρυσαυγίτες πήγαν στις πρόσφατες κινητοποιήσεις τους «για να πουλήσουν φιγούρα».

«Τι κάνουν τώρα; Αυτό που κάνουν πάντα. Οχι την ΚΑΠ, όχι τις πολυεθνικές, όχι το μεγάλο κεφάλαιο, αλλά το ΚΚΕ. Ο Μπούτας τους φταίει. Φυσικά, τον βλέπουν στον ύπνο τους. Είναι συκοφάντες, λειτουργούν με λογική υπόκοσμου, γιατί τέτοιοι είναι, εκεί είναι κρυμμένοι και αυτά τα γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Και καλά θα κάνουν να τα μαζέψουν και να μην ξαναπιάσουν το ΚΚΕ στο στόμα τους», κατέληξε ο Θανάσης Παφίλης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνέχεια καταθέσεων για τους τραμπουκισμούς(2024-03-28 00:00:00.0)
Δεν φτάνει μόνο η καταδίκη της...(2018-06-16 00:00:00.0)
Ποιοι μιλάνε για «πατριωτισμό»!(2016-02-13 00:00:00.0)
Οι θέσεις των άλλων κομμάτων(2013-10-18 00:00:00.0)
Εθνικό χοιροστάσιο(2013-10-06 00:00:00.0)
Οι χρυσαυγίτες βρήκαν το δάσκαλό τους από το λαό(2013-03-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ